Over ons

Even voorstellen

Ruim 10 jaar geleden gingen wij voor het eerst naar Curacao. We gingen een dagje naar Blue Bay en vonden dit direct het mooiste strand van het eiland. Het fijne zand, de turquoise zee, de mooie vissen, de lekkere bedjes met genoeg schaduwplekken, de gezelligheid en ook de rust vonden wij geweldig.

In de jaren daarna hebben we meedere keren een appartement in Blue Bay gehuurd. Samen met onze drie kinderen kwamen we hier echt tot rust en het voelde vertrouwd. Vanuit de zee keken we naar de prachtige gele, blauwe en groene “Ocean” gebouwen. Het werd onze droom om hier een eigen appartement te hebben. Begin 2023 kwam deze droom uit met de koop van Blue Emerald 25. In april en mei 2023 is het appartement van top tot teen geschilderd, zijn alle airco’s, electriciteit en lampen vervangen, zijn er plafondventilatoren geplaatst, de stoelen en bank opnieuw gestoffeerd en hebben we een groot deel van de inventaris vernieuwd.

Het is ons plan om op termijn zelf steeds vaker en langer op Curacao te zijn. Voorlopig is, met schoolgaande en studerende kinderen, Nederland onze thuisbasis. De komende jaren willen we dan ook graag dat ons droomhuis op Curacao een plek is waarvan ook onze gasten volop kunnen genieten. Genieten van de fijne ruimte, met prachtig uitzicht. We willen graag dat onze gasten zich welkom en thuis voelen.

Wilt u tot rust komen op een prachtige plek met adembenemend uitzicht op de baai en blauwe zee? Waar u het stille geruis van de zee vanuit bed kunt horen met vrolijke vogelgeluiden op de achtergrond? Waar u vanaf een van de ruime balkons naar mooie zonsondergangen kunt kijken?
En waar u via de lift of trap direct op het strand staat en kunt genieten van de zee, het zwembad en een heerlijk verfrissende douche? Waar u snelle WIFI hebt en naar alle tv zenders kunt kijken? En wilt u lekker zelf kokkerellen in de fijne keuken of culinair verwend worden in een van de restaurants aan het strand zonder dat u daarvoor in de auto hoeft?
Het kan allemaal vanuit ons heerlijke penthouse Blue Emerald 25. Bon bini!
Heel veel plezier!

Hartelijke groet,
Peter & Bernadette