Supermarkten

De dichtsbijzijnde supermarket is Centrum Piscadera, op enkele minute rijden vanaf het appartement. In deze supermarkt is een bakkerij met vers brood, een slagerij, fruit en groente. Ook zijn er drogisterijproducten en zijn er verschillende producten van de Nederlandse supermarkt Jumbo verkrijgbaar. Als u het Blue Bay terrein afrijdt dan rijdt u een klein stukje rechtdoor en gaat aan het einde rechtsaf. Daar rijdt u rechtdoor en vlak voor de kruising met verkeerslichten ziet u de supermarkt aan de rechterkant.

Op 5-10 minuten rijden vanaf Blue Bay resort is shopping center Sambil. In dit overdekte winkelcentrum zit sportschool Oxygen, een bioscoop en supermarkt Carrefour.

Op ongeveer 20 minuten rijden vindt u supermarkt Van den Tweel Zeelandia; deze supermarkt lijkt erg op supermarkt Albert Heijn uit Nederland.

Denise, onze beheerster, kan desgewenst zorgen voor een boodschappenpakket, dat klaar staat bij uw aankomst. Dit pakket bestaat uit: diverse broodjes, zoet en hartig beleg (voorkeur kan worden aangegeven), fruit, eieren, appelsap, koffie, yoghurt, fles frisdrank naar keuze en chips.

De kosten van dit pakket zijn 130 Naf (antilliaanse gulden). Dit bedrag kan cash aan Denise worden voldaan. Als u dat wilt dan kunt u vooraf een boodschappenlijstje sturen aan Denise en dan kan zij – tegen betaling – meer boodschappen voor u doen.