Omgeving

Blue Bay (Blaauwbaai) is een 24-uur per dag beveiligd resort van 220 hectare met een golfbaan van wereldklasse en direct aan een van de mooiste stranden van het Caribisch gebied.

Blue Bay ligt centraal op Curacao aan de zuidkust. Vanwege de gunstige ligging ben je binnen 10 minuten met de auto op de luchthaven, in Willemstad en ook snel bij andere mooie strandjes, natuurschoon en uitgaansgelegenheden.

Het appartementencomplex heet Blue Emerald, ook wel The Ocean building genoemd. Het complex is in 2010 gebouwd en bestaat uit groene, blauwe en gele appartementen. Penthouse Blue Emerald 25 bevindt zich in het gele gebouw op de hoek. U heeft dus vrij uitzicht over de golfbaan en direct op het strand en de zee. Er is een gezamenlijk zwembad met bedjes en zitjes.

De ligging en het uitzicht wordt zelfs door lokale bewoners als beste van het eiland benoemd. Er is een groot balkon dat grenst aan de woonkamer en een ‘top roof’ balkon op de bovenste etage. Het 270 graden uitzicht vanaf beide balkons is adembenemend. Vanaf het grote balkon dat met een schuifpui vanuit de woonkamer te bereiken is, is er naast zeezicht ook zicht op een deel van het strand, de duikschool en de net nieuw aangelegde kinderspeeltuin. Vanuit de ramen aan de zijkant van de penthouse, zoals de badkamer met bad, is er uitzicht over onder meer de golfbaan.